Alla inlägg under mars 2023

Av Tobias Bergqvist - 23 mars 2023 08:10

Den dag som en människa väljer att bli politiker är den dag då hen säljer sin själ till djävulen och allt detta på grund av ett maktbegär och en stark kärlek till pengar. Sedan är det bara att rasera världen så alla vanliga dödliga människor får det svårt med allt i det land du bor och ska styra över. Det är enkelt att vara kriminell för du kan bara gömma dig i din politik, för där är allt fritt fram och du blir inte straffad för något av alla idiotiska beslut du tar. Jag är trött på hur dom bara får förstöra och tjäna pengar för ingenting, allting blir dyrare och dyrare och drabbar dom vanliga riktiga människorna som sliter varje dag för löner som inte är av denna värld, går snart inte att handla mat för många familjer och människor eller unna sig något lyxigt, det har dom sett till men själva klarar dom sig förstås ifrån allt sådant, det står ju i kontraktet med djävulen. Alla dessa myndighetspersoner som sitter med sina kostymer och tror dom är bäst i världen är ting jag inte respekterar alls, dom går ut där på arbetstid och äter och dricker utan att göra någon nytta eller rätt för sin lön, helt obegripligt. Det är skrämmande att ondskan och översittare börjar komma närmare och ta mer plats i världen. Jag passar verkligen inte in i denna värld fylld av idioter som bara förstör allt och jag vet inte hur länge det ens är värt att existera, frågan är om jag vill leva bland alla dessa idioter så mycket länge till. Politikerna och alla myndigheter kommer att rasera världen helt snart med sin ondska, girighet och sitt maktbegär och det är lite synd att dom är personer med fel kompetens och sitter vid alla roder och trycker på knappen där det står destroy. Det är bara att kolla runt och se hur samhället blivit. Jobba och slit ut dig och din kropp för låg lön eller bli en översittare som tjänar mycket på att göra lite, med löneökning för varje liv du förstör som bonus.

90% av världens befolkning tycks vara beroende av sociala medier, livet utan bekräftelse och att få kommentera och vara expert på precis allt tycks vara skrämmande, det ger nog enorma abstinensbesvär att inte få hålla mobilen i handen 24/7. Livet utan Facebook, instagram, tiktok och alla andra övriga nätverk är inte att tänka på för mänskligheten, hellre dör dom nog.

Av Tobias Bergqvist - 6 mars 2023 15:24

Jag undrar hur det känns att leva ett normalt liv utan ångest att hela tiden tampas med vid sidan om, mitt liv känns hela tiden som att sanden i timglaset är på väg att passera gå och att livlinorna är slut, men på något sätt så reser jag mig i sista stund varje gång så tom på energi att jag bara behöver dagar i stillhet för att ladda om igen, men sen kommer ju livet utanför och knackar på som kräver att jag orkar och fungerar vad gäller arbete, socialt liv osv osv och det är svårt för människor som aldrig upplevt ångest och depression att förstå hur det är att leva i en värld som du inte passar in i, hade jag fått gå vidare till andra sidan och lämna det liv som gör så vansinnigt ont emellanåt så hade jag inte tvekat en sekund för det måste kännas underbart att ha ro och frid i sitt hjärta och sin själ, men jag kan inte vara egoistisk för det finns människor runt mig som säkert skulle bli väldigt ledsna om jag försvann. Jag är ständigt rädd att förlora det fina jag har i livet och det gör mig ledsen på grund av att jag missar att leva men jag måste bli bättre på att öppna upp mig och samarbeta med dom som ligger mig närmast, för då kanske livet kan gå bra ändå. Jag har en inre styrka som jag måste finna tillbaks till och få den att stanna kvar.



Ha det bra och ta hand om varandra!!!!

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards