Alla inlägg under januari 2013

Av Tobias Bergqvist - 29 januari 2013 23:23

Ja det är väl inte så mycket mer man kan säga om Timrå iks skämt spelare och även hela organisationen efter att nu för andra säsongen i rad vara sämst i Sverige på att spela ishockey, fjolårets trupp var så dålig att det slogs botten rekord efter botten rekord och jag trodde att klubben lärt sig av sitt misstag att värva massa spela från andra klubbar i Elitserien som var för dåliga för att platsa i sina dåvarande klubbar men inte då. Klubben har fortfarande bara 2 andremålvakter men fick till försvarspelet en aning bättre än förra truppen men kompencerade det med att värva hem några föredettingar och behålla många av skitspelarna från innan eftersom inga andra lag vill ha dem av smarthet, vilket medfört att klubben inte kan göra mål och gör dom trots allt det så skiter dom ju ner sig och tappar sin ledning och förlorar i slutändan iallafall. Skulle jag själv vara spelare skulle jag vara så arg att jag skulle skämmas att ens kalla mig för spelare för laget men det är jag det. Det kan inte vara kul som tränare att ta på sig uppdraget att träna just alla dessa sopor till spelare, synd också att sportchefen har tappat sin glans från hur det såg ut för en så där 5-6 år sedan då det alltid kom in spelare som visade kvalitè och samtidigt visade hjärta, visst kan man skylla på pengarna men har man dåligt med pengar så får man leta smart efter de där guldkornen istället för att köpa in desperata spelare som kanske skulle platsa i Allsvenskan. Förstår och hoppas att många tröttnat på att lägga ut pengar på att fara till deras hall och se på skiten, jag kollar inte ens på matcherna på tv för så långt har det gått för mig (såg i lördags av en slump) det spelas ju bara hockey från motståndarlagen enbart, sen kommer snacket från spelarna att det är mycket kvar och vi har allt i egna händer men de klarar inte av att leverera helt enkelt utan det är bara rent bullshit. Nej jag hoppas dom åker ur nu för som det ser ut nu så förtjänar dom inte att vara i Elitserien men det tråkiga är ju att de inte blir spel i den serien på mycket länge då men klarar ni er kvar även denna gång så för fan se till och sparka de som inte platsar alltså i stort hela laget utom Murley, möjligen Robinson och Friberg men de kommer inte att hända så klart. Lycka till i kvalserien era förbannade sopor från en supporter ni tappat och gjort besviken så länge nu, kommer inte att följa er där heller utan bojkotta och göra roligare saker med livet.


Av Tobias Bergqvist - 23 januari 2013 01:12

Nej, det är inte lätt att ta positiv respons för en sådan som mig, dels så är jag för blyg för att ta in det sedan så fick jag aldrig den responsen av min pappa och jag känner en sådan längtan efter att få stå på scenen och bara ge en känga till alla de som sågat mig och visa dom att jag visst kunde nå mina mål och drömmar och bli något. Det är inte pengarna eller berömmelsen som lockar utan bara längtan efter att få göra det som jag i hjärtat tycker är det absolut roligaste som finns, att skapa musik och sprida glädje till andra människor. Jag kommer aldrig att släcka någons dröm utan bara stötta i vårt och torrt om någon verkligen vill ha mitt stöd för jag är ingen skitstövel med egoism som främsta vapen. Nej det ända felet med mig är att jag älskar fel tjej och har så gjort i 14 år men känslor kan man inte styra när det gäller kärlek, visst vet jag att min framhållning inte alls var bra från första dagen men då visste jag inte vad som var fel med mitt inre tankesätt heller, det är så underbart att se par som är så lyckliga att de nästan spricker för att de just har de känslor till varandra som jag har till denna speciella tjej jag aldrig mer kommer att se eller få en chans med igen då hon inte älskar mig längre. Förr var jag ledsen över det men nu sen ett par år tillbaka så kan jag ta det som en man trots att jag vet att jag alltid kommer att älska och bära med mig henne tills kroppen helt stänger av och skulle ta en kula och offra mitt liv för henne på samma sätt som jag skulle göra det för mina älskade vänner eftersom att jag inte orkar älska henne längre utan jag måste vända blad för gott och gå vidare men ingen kan ju ta hennes plats så frågan är om någon kan ta det om jag går in för att bli förälskad igen sen kommer ju problemet med att jag har svårt att falla någon i smaken då jag blir intresserad av de som är svåra att få då det inte blir attraherade av mig. Jaja jag är bara människa jag med som alla andra och skulle vilja höra från henne att de som jag känner är ömsesidigt men även att hon inte känner något skulle göra underverk.



Ge inte upp kampen om den ni älskar även om ni gått igenom mkt negativt utan prata och lyssna på varandra så löser det sig utefter vad som är ödet.

Av Tobias Bergqvist - 21 januari 2013 22:00

Jag minns det som igår, första gången som vi sågs
i skolans slitna korridor, du var vacker som en ros
du titta mot mig och log och jag fastnade för dina vackra ögon
jag ville bara hålla din hand och få kyssa dig varm innan dagen tog slut
för sedan den dagen har jag älskat dig djupt fast allt blev väldigt fel

Jag släckte lågan som brann
jag kasta bort den kärlek som fanns
ger inte en andra chans
nu är du ingenting
jag är hel igen

Jag kontakta dig en dag
jag var sorgsen och ganska svag
för att se om du mådde bra
jag ville lösa upp dom knutar som jag bar
jag ville se vart det bar

Jag släckte lågan som brann
jag kasta bort den kärlek som fanns
ger inte en andra chans
nu är du ingenting
jag är hel igen

våran saga är för alltid slut nu
ingen kommer minnas den
inte jag, inte du
för vi har nu vänt blad
vi rodde aldrig båten i land
när vi möttes igen efter alla åren

Av Tobias Bergqvist - 20 januari 2013 21:23

Vers

what's going on in his thoughts again
he doesn't understand the words
he don't want to be here anymore
the demon inside him
takes him deeper down

Ref

I am ugly I know
suicide is near
couldn't take this pain
no one seems to care
if I am dead or alive
heaven waiting for mee

Vers

his words fading away
when he try to speak
he has poision in his throat
keep the memories of him
deep inside your mind
remember his love to you

Ref

I am ugly I know
suicide is near
couldn't take this pain
no one seems to care
if I am dead or alive
heaven waiting for mee

Vers

now he will go
to the otherside
please help him to fall fast asleep
send him to his guardian angel

so long

Av Tobias Bergqvist - 17 januari 2013 19:20

Ja min KBT-behandling går bra och framåt för jag känner verkligen att mitt självförtroende är bättre än det har varit tidigare men problemet är ju min ångest och sociala fobi tillsammans med saknaden efter Göteborg. En annan sak som förbryllar mig är att jag inte verkar vara intressant hos det motsatta könet längre och det kan bero på att det inte finns någon som verkligen kan stå ut med mig och min ångest för vissa dagar så är jag helt enkelt ledsen och har en sådan där down dag och behöver lite extra egen tid men är fortfarande samma omtänksamma, snälla kille som jag annars är. Jag är inte guds bästa barn och långt ifrån perfekt men jag är mig själv och har ett gott hjärta och vill framåt i livet sen om jag inte duger till det yttre eller på kontot som sagt så är det inte mitt problem. Jag har slutat med att ta första steget med eftersom det inte ger något annat än att jag dissas så tänker bara ta det lugnt och fortsätta njuta av livet och se hur många av mina mål jag lyckas nå och ta kärleken när den kommer för att stressa fram något är det sämsta man kan göra och är inte min stil. Den som fångar mitt hjärta i framtiden kommer att få en bra kille det vet jag men nu är det svårt att fånga det eftersom jag dissas och då blir lika ointresserad tillbaka. Sen är ju iof dörren för alltid stängd för kvinnor från Sundsvall. Jag är inte så svår att förstå eller nå om man bara anstränger sig för att lyssna och accepterar mig som jag är


Hur allt går är en annan historia och kommer stå med tiden


Nu lyxfällan på tv

Av Tobias Bergqvist - 16 januari 2013 23:34

Vers

The phone rang                                              
     a7     
mother told me you were gone                             c

cried so many tears                                            a7,c
conflictions in my head                                       g

can't belive you're dead                                      a7,c
åhhh grandpha                                          
        g

You were like a father to me
all summers I where in our house

feels like my heart is gone
thinking of you today

I love you grandpha


Ref

The funeral was so hard on me
last goodbye of you
I remember all you learned me
all the jokes you told
please come back to me again

Vers

Can you see me cry
from your heaven

I buried my pain
look up on the clouds

try to see you

know you are gone forever
you where the best
I know I see you soon

on the outherside

Ref

The funeral was so hard on me
last goodbye of you
I remember all you learned me
all the jokes you told
please come back to me again

Ref

The funeral was so hard on me
the last goodbye of you
I remember all you learned me
all the jokes you told
please come back to me again



goodbye grandpha goodbye

Av Tobias Bergqvist - 16 januari 2013 13:05

Vers

Why should I listen on you?
your words smells like poison

I see you in the wall
when my eyes is closed

It kills me inside
I screaming out my pain


Ref

I couldn't sleep
couldn't eat
is it night or day?
have I lost all my control

Vers

You have a heart of ice
playing games in my head

I belived on you
when you said you love mee

understand it was a lie
when I woke up

Ref

I couldn't sleep
couldn't eat
is it night or day
have I lost all my control

Vers

It's confusing
the pain is in my blood

what's the point
to fell in love

don't now who I am
hope you can tell

Av Tobias Bergqvist - 13 januari 2013 19:11

Så nu får jag jobba hårdare för att komma ner dit igen, så jag får känna mig hemma. Trodde aldrig att kärleken till en stad kunde vara så stark som denna är. Jag hatar att vara fast här och kan lika gärna dö eftersom kan jag inte komma tillbaka "hem" till Götet så är livet inte värt att leva ens. Varför får jag inget napp på alla de jobb som jag söker för? Jag har inte dom finaste utbildningarna men får jag lära mig ett yrke praktiskt så är jag lika bra som de utbildade, det kan jag garantera. Värst är frustrationen över hela alltihopa och sorgen över att min dröm kanske inte slår in på grund av mig själv och hur skämt samhället fungerar nu. Men tycker politikerna och samhället att det är bättre att jag ingår i självmordsstatistiken eller mår så dåligt att jag knappt går utanför dörren där jag är nu och inget tillför så har jag en uppförsbacke som är enorm MEN det går absolut att ta sig upp för den fast ensam går det sakta tyvärr.




Här i denna hemska stad så låtsas jag att jag lever men känner mig död.

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards