Senaste inläggen

Av Tobias Bergqvist - 14 december 2016 15:17

Nu börjar det vankas mot jul igen och det fattas snö, jag har alltid blivit lite grinig på vintern på grund av den men nu saknar jag den faktiskt. Att vara barn idag utan alla högar att kunna bygga snögrottor i kan inte vara så roligt, men idag är det mobiltelefoner som gäller för väldigt många vuxna, barn och tonåringar ändå. Det är en skrämmande utveckling av samhället nu, det sociala samspelet håller på att dö ut. Det är viktigare att kolla sociala medier än att umgås fysiskt med vänner idag, påstår inte att alla är fast i det på det sättet men väldigt många iaf. Jag har stängt ner min Facebook nu för att börja leva som vanligt igen, ska i ärlighetens namn säga att jag inte saknar sidan alls, folk söker bekräftelse och uppmärksamhet med alla sina statusar, bilder då det ska läggas upp hela tiden. Jag vet inte om det är jag som är tråkig men kan inte se nöjet av att se vad andra gör, ska äta eller vart de ska åka varje dag och minut. Facebook ger mig dålig hälsa och dålig energi, så för mig var valet enkelt efter att jag insåg det :). Försöker att umgås med vänner som förr nu istället jag, men har dock inte så många vänner i Sundsvall tyvärr. 2017 så funderar jag iallafall på att flytta till någonting bättre, jag vill finna kärleken och en stad att trivas i varje dag. Göteborg är min stad nummer 1 men se något nytt i närheten är inte fel det heller.


Nu hem och käka och spela lite gitarr, kanske träna lite också.


Ta hand om varandra och ge kärlek

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 5 december 2016 17:41

Det är svårt att glömma den kvinna jag älskar, jag köper inte att hon aldrig hör av sig mera nu för utan förklaring betyder det som sagt att hon inte är intresserad eller bryr sig. Jag tycker inte om att få löften som inte kan hållas från någon, jag blir tveksam till personer som säger en sak men gör tvärtom, där försvinner även respekten och intresset. Jag är ensam för inte många som jag har att vara med, jag har försökt att ta kontakt och visat att jag vill umgås som förr men det rinner bara ut i sanden. Sen är det svårt att umgås med personer som måste ha telefonen i knät och vara aktiv på FB och andra sociala medier hela tiden, då kan jag lika gärna sitta med min gitarr och vara ensam. En skrämmande tanke är den att jag tappat bort mig själv litegrann, jag vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå eller vem jag är. Men det är ingen fara för att jag vet att det kommer ge med sig bara jag fokuserar på livet utan fb. Jag passar helt enkelt inte in i den värld där man har fb, jag är nog för skör och speciell i själ och tanke och blir missförståd hela tiden som en negativ person med offerkoftan på. Det tycker jag är tröttsamt och onödigt så tar beslutet att må bra istället. Vintern är annars en jobbig tid på året för mig, det är mörkt och ger minnen från den tid som inte längre finns.Ha det bra allihopa och ta det lugnt

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 2 december 2016 18:13

Du är mina vingar när jag faller
Du är ljuset när mörker råder
Du är rösten när gråten faller
Du är det vackraste och jag vill ha dig
Jag älskar dig men kanske har jag vaknat för sent
Men någonstans så tror jag att du älskar mig med.

Av Tobias Bergqvist - 1 december 2016 14:56

Sitter och funderar på hur det blivit en sista gång. Jag vet ju vad jag känner för dig, men inte vad du känner för mig och det har gjort att det mesta helt enkelt blivit fel från början, att man säger en sak behöver inte betyda att det är så, jag har svårt att tro på ett ord innan ordet blir till handling och jag kan inte höta av mig mer, för det ger bara falska förhoppningar varje gång. Förr hade jag aldrig ens sagt vad jag känner för dig eftersom rädslan att inte duga var stor, jag brukar bli den som aldrig får känna på kärlek som besvaras. Jag hatar total tystnad för att det finns inget annat budskap i den mer än att: jag är inte intresserad men vet inte hur jag ska säga det. Visst jag har varit fjantig och klantig och mer därtill för det blir väl så när man är kär och galen, vad vet jag. Har bara varit i ett förhållande tidigare i mitt liv.
Jag mår rätt bra och gör dett jag känner för att göra, jag försöker se positivt på allt för en dag så stor hon där, hon som inte vill vara utan mig :).


Livet är upp och nergångar och med och motgångar hela tiden, det gälöser bara att gilla läget :)
Ha det bra nu alla fina följare. Ska ladda för innebandy träning ikväll

Av Tobias Bergqvist - 28 november 2016 11:31

Nu är jag på gång med träning igen :). Kroppen känns gammal men ska ta första steget så det släpper. Känner dock att en förkylning är på ingång så får se hur det blir idag, ska iallafall göra egna hamburgare och träna lite armar och mage idag och ta en promenad. Ångesten är inte så hård för tillfället och det känns toppen. Jag känner mig glad för att Per Gessle ska ut på vägarna i Sverige igen kommande sommar, jag måste vara med då fast kan ju vara svårt att hinna köpa biljett för mig. Han symboliserar mycket av mitt musikintresse genom livet :). Men kanske önska mig en biljett i julklapp ;).

Ha en bra dag och vecka alla läsare och ta hand om varandra :). Det finns alltid möjlighet runt hörnet ;).

Av Tobias Bergqvist - 21 november 2016 12:14

Tusen strålar lyser över staden

men du är inte med mig

du ville inte ha mig

allt annat var viktigt, inte du och jag

men jag tvingar ingen att tycka om mig


Kärlek är aldrig enkel 

när man öppnar sina murar

då kan sorgen komma till hjärtat

och elden till din själ

värme förbyts till kyla


Obesvarad kärlek är komplicerat

men den du inte vinner, får någon annan älska

du valde att kasta bort mig

så jag ska lämna dig ifred

för det finns någon där ute, för mig en dag


Kärlek är aldrig enkel 

när man öppnar sina murar

då kan sorgen komma till hjärtat

och elden till din själ

värme förbyts till kyla


Jag sitter på mitt ställe

blikar ut mot öppet hav

jag känner en förändring

jag vet att allt kommer bli bra

jag önskar dig all lycka men vi hörs nog aldrig mer


Kärlek är aldrig enkel 

när man öppnar sina murar

då kan sorgen komma till hjärtat

och elden till din själ

värme förbyts till kyla

Av Tobias Bergqvist - 16 november 2016 22:16

Skolan var slut för denna dag och det kändes både glädjande men samtidigt så var det en klump i magen av tanken att gå hem, skulle pappa få ett utbrott igen eller skulle det vara lugnt?. Oftast ville jag inte vara med någon efter skolan så jag kunde vara hemma på fall att något hände, han kom ju springandes och gapade om mamma pratade i telefon med någon arbetskamrat eller någon av sina syskon och det fick det alltid att koka i mig. Det tog bara några sekunder från det att jag var inne på mitt rum till att jag stod och gapade centimetrar från pappas ansikte om att det räcker nu, han slog aldrig men mådde nog inte så bra i sig själv och tog ut sin frustration på oss andra tror jag. Det var som om jag var en innesluten mussla som trivdes bäst på mitt rum med mina skivor att lyssna på, jag kunde ta ett block och skriva eller bara göra något mönster på grund av allt som fanns inom mig. Minns en gång då jag ritade en gravsten med mitt namn inristat i svart, för det var så jag kände mig då, allt gick åt helvete. Skolan var inte kul, fotbollen gled jag ifrån på grund av den förbannade ångesten som började krypa fram i min kropp och alltid var jag kär i nån tjej som jag inte hade en chans att få. Jag längtade så efter att få passa in och vara normal precis som alla andra var utan att behöva vara en värsting. Så mötte jag henne bara för ett tag sedan, hon välte omkull mig fullständigt och fick mig att tina upp från isen som hålit mig infryst, jag har gjort många konstiga fel då och då av rädsla för att förlora henne till någon mer häftig och matcho kille. Jag vill ju ge henne all kärlek och omtanke som bara jag kan ge, jag vill vara den som busar lite pojkaktigt med henne ibland och vara den som kysser henne godmorgon och godnatt. Jag ser saker mer positivt nu och det är jag glad för, jag ber för att du ska älska mig lika mycket som jag älskar dig och jag tror att det kan bli så.
Ha det gött denna Onsdagkväll och ta hand om varandra Jag älskar dig och det vet du :)

Av Tobias Bergqvist - 5 november 2016 11:11

Jag har suttit och funderat ett tag nu angående mig och mitt liv och kommit fram till att detta inte håller. Jag mår inte bra eller är mig själv i Sundsvall alls, det är för många minnen och misslyckanden som gör att det är svårt att finna kärlek, glädje och mening med något för mig. Kvinnan jag älskar och håller av känner inget för mig och jag har knappt några vänner att umgås med, de få vänner som faktiskt bryr sig hör jag inte av mig till för att jag skäms över hur jag är. Ska jag börja leva och vara mig själv så måste jag bort härifrån, så långt jag bara kan komma om jag ska vara ärlig. Demonen och mörkret har alldeles för stor påverkan på mig här, den kommer att leda mig rakt in i döden till sist och det tänker jag inte ge den, för jag är en kämpe som reser mig från allt. När jag flyttar vet jag inte, men när jag gör det så kommer jag aldrig mer tillbaka till det jag kallar helvetet igen, jag måste tänka på mig själv och följa mitt hjärta. Jag hade kanske kunnat stanna och gått in i ringen i Sundsvall och knockat mörkret för gott, men utan den vackraste kvinnan jag vet så ser jag inte poängen med det för jag tänker inte stå på sidan och bara se på. Jag flyttar för hennes skull med, så hon kan bli lycklig och jag glömma och gå vidare, mer säger jag inte om det. För många som bor i Sundsvall är det värme och ljus varje morgon de stiger upp på morgonen och samma sak på kvällen, men för mig är det bara mörkt och kallt för jag har aldrig passat in här, har aldrig trivts här och därav förstört en del av mitt liv. De senaste åren har jag tappat personer som betydde mycket för mig, de som var min trygghet finns inte kvar för det är bara stenar med namn. Jag är Tobias, den snälla, omtänksamma och kärleksfulla killen som försvann någonstans under 90-talet. Jag drar också för att skydda alla jag älskar från skam och skuld ifall jag inte lyckas besegra besten som håller mig ifrån allt det goda i livet, folk verkar tro att jag är farlig bara för jag är annorlunda, det tar ganska hårt det med på en redan skadeskjuten själ. Konstigt att prata med människor här med eftersom jag inte litar på många längre. Jag är ledsen att jag måste dra men jag kommer aldrig sluta att älska och bry mig om er vart jag än landar och slår mig till ro. Mitt hjärta vill mest av allt leva med kvinnan jag älskar men eftersom det inte går som sagt så får jag ta det näst bästa alternativet och kämpa på ensam på annan ort. Jag älskar det jobb jag har och att jag idrottar igen, men det är också allt.Kom ihåg att ni känner en fighter som aldrig ger sig och ser ljusningen framför sig, alla faller vi någon gång i livet och då är det bara att kavla upp armarna och spotta sig i näven och resa sig igen. Jag kommer aldrig svika den jag anser sig vara min vän då denne faller utan kommer stå stadigt och ta emot fallet.Glöm aldrig bort fröken M att jag kommer älska dig vart jag än i Sverige slår mig till ro och att jag bär dig med mig i hjärtat, ledsen att det blev som det blev med allt, det var inte bara mitt fel utan staden också.Ta hand om varandra nu och även efter jag dragit, jag finns med er ändå fast många mil bort. Jag ska inte dö fören om 50-60 år.Kärlek och respekt till er allaJag älskar er nu och för alltid!!!


Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ berkka med Blogkeen
Följ berkka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se