Senaste inläggen

Av Tobias Bergqvist - 27 december 2016 11:10

Jag har bett om hjälp, jag har sagt hur mycket jag hatar denna stad och vill bort från den, men jag uppfyller väl inte politikernas krav och kriterier. Jag är min egna värsta fiende här och har gått under jorden för så många, jag väljer vilka jag vill umgås och visa att jag lever inför. Här lägger jag mig i soffan och ger upp allt, det är vad kroppen vill så länge jag andas samma luft som staden sänder ut. Det är inte så konstigt att min kropp känns sjuk heller. Jag är ingen nolla eller förlorare men jag känner mig som en sådan ibland. Jag har inget självförakt eller är farlig på något sätt. Jag har börjat om mitt liv ochans jag vet vilka som är med och vilka som inte är med mig. Ge mörkret en chans men låt det inte förgöra dig.Resan fortsätter

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 23 december 2016 12:43

Imorgon är det julafton och jag skiter ganska hårt i det för julen är inget att fira. Jag jobbar och har inget liv alls, allt handlar om att arbeta i Sverige. Ibland får jag så lite lön att det inte täcker hyran ens, sådana gånger som allt blir så tydligt hur mycket livet suger och inget är värt. Jag personligen blev inte en vanlig människa som faller in i ramarna av vad som förväntas av en man som individ. Jag är inte högutbildad, har inte en sambo och barn, har inget högavlönat arbete eller mängder med vänner men jag är jag. Jag bor i den stad som jag kallar helvetet på jorden och den kampen om att förflytta mig till en vackrare plats är jag väldigt mån om att förverkliga. Jag skiter fullt i vad andra tycker och tänker om mig och mina beslut, det är deras huvudvärk. Spelar ingen roll åt vilket håll som jag tittar för allt här är fult och grått och trist, det vackraste här är jag och kvinnan som krossade mitt hjärta totalt. Jag ska inte se bakåt utan blicka framåt och njuta av vad 2017 har att erbjuda mig, för går allting åt helvete så finns det en kista för mig, för jag är inte rädd för döden utan livet. Hur sjutton ska jag göra för att få människor nöjda? Det verkar inte räcka med att vara sig själv, se till att njuta av denna högtid ni som gillar den.Ta hand om varandra och låt alkoholen vara under denna tid.


Puss och Kram till er alla
Hörs Hej!!!!ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 18 december 2016 21:41

Regnet faller och jag funderar. Jag har till 70% av mitt liv blivit dissad av kvinnor och även killar i vän aspekt, det har satt sina spår genom livet och det har påverkat mig till att ha agerat likadant ett antal gånger. Tänk att saker som man utsätts för i skolan hänger med ända in till vuxenlivet om man inte hinner komma på att raset går att hindra, med hjälp att bearbeta på olika sätt om du fastnat på vägen. Jag har en del att be om ursäkt för absolut men i sanningens namn så är jag jävligt trött på att be om ursäkt, jag lär mig att försöka göra om och göra rätt nu och det räcker tycker jag. Jag har så lite vänner att umgås med så behöver knappt en hand för att räkna dom men nu är jag på jakt efter mer människor att bli vän med. Det är så skönt att ha en vän att anförtro sig till när ångesten tränger sig på, en sådan där vän som accepterar det och inte kommer med kommentarer som att rycka upp sig bara, för det är den värsta replik jag vet. Ibland känns det som att folk är rädda för mig på grund av den psykiska ohälsan som styr en den av mig, det är irriterande och tröttsamt.


Jag tar lärdom av tidigare misstag och ser framåt. Mitt liv är för kort för bråk och trams, ta mig för den jag är eller umgås med de finare människorna som ni själva anser er vara.


Till er kvinnor som jag råkat såra genom livet så säger jag förlåt och att det inte ska hända igen, jag är mogen och ärlig mot mig själv nu!!!


Lev livet alla läsare därute och ta ingen skit och acceptera er för dom ni är :). Ingen är vackrare än ni själva.

Av Tobias Bergqvist - 17 december 2016 07:34

Jag får dig inte ur skallen, sedan första dagen vi möttes har jag älskat dig och velat ha dig. Varje obesvarat sms och samtal förgör det lilla hjärta jag har, du är min drömkvinna och jag förstår inte hur jag ska kunna känna samma känslor för någon annan, du ser inte den fina kille jag är utan tatueringar och bad boy stil. Du lovade mycket men höll det aldrig, jag får konstatera att jag aldrig kommer finna den sanna lyckan i detta livet, det stod skrivet i stjärnorna den dagen jag föddes. Men jag tänker inte skriva till dig mer nu för det är de inte värt, någon som aldrig visar eller ger något tillbaka är det inte värt att lägga energi på. Nu ska jag hem och sova några timmar efter denna natt bestående av arbete, sedan får jag se vad dagen har att ge :).


Låt aldrig obesvarad kärlek förgöra er, för hur ont det än gör så går det över med tiden.Meta, jag älskar dig fast du ser inte detta

Hörs hej

Av Tobias Bergqvist - 15 december 2016 13:50

Nu står helgen för dörren igen och jag ska iallafall jobba imorgon och på Söndag. Det är så tråkigt att vara hemma i lägenheten så jag ser framemot att arbeta, jag vet att det är en kvinna som saknas men det är inte så lätt att finna henne, nyss var jag galet förälskad i en kvinna som lyser med sin frånvaro och det kändes kan jag säga, för det var längesedan jag kände en sådan kärlek för någon. Jag hatar när en person är tyst och inte kan säga ja eller nej till mina känslor, men jag tar det som en man och går vidare skadeskjuten och sårad. Inte enkelt att finna kärleken när jag hela tiden blir kär i fel typ av kvinna och kastar bort guldkornen i hopp om att förbannelsen bryts. Jag är så svältfödd på kärlek från en kvinna så det skrämmer mig samtidigt om någon kommer för nära och visar intresse, men det går att jobba på om jag bara är ärlig med det. Hoppet om att finna henne är borta och jag har gett upp att kontakta kvinnor, att aldrig få ett svar utan mötas av kyla får mig att backa och tro fel om alla tyvärr. Jag är bara en leksak som du kan leka med tills känslor kommer fram, sedan tystnar du och skiter i mig. Det värsta är att jag blivit likadan mot vissa men inte nu längre som tur är. Blir jag kär igen efter detta nederlag så hoppas jag på att det blir besvarat för annars ger jag upp och stänger igen mitt hjärta för alla. Det är tur att jag har mitt liv och mina intressen så livet inte känns meningslöst och alldeles ensamt. Jag tar ingen skit och ger ingen skit heller längre, kommer det så kommer det kärlek. Jag är annorlunda men inte farlig, lite utstött och missförståd bara, lär känna mig så ser ni godheten i mig!!!


Ibland funderar jag på om jag förtjänar att älskas och jag tycker nog att jag gör det :).


Ha en bra Torsdag alla läsare och ta ingen skit och lev med kärlek och omtanke till dom ni älskar.
Kram.

Av Tobias Bergqvist - 14 december 2016 15:17

Nu börjar det vankas mot jul igen och det fattas snö, jag har alltid blivit lite grinig på vintern på grund av den men nu saknar jag den faktiskt. Att vara barn idag utan alla högar att kunna bygga snögrottor i kan inte vara så roligt, men idag är det mobiltelefoner som gäller för väldigt många vuxna, barn och tonåringar ändå. Det är en skrämmande utveckling av samhället nu, det sociala samspelet håller på att dö ut. Det är viktigare att kolla sociala medier än att umgås fysiskt med vänner idag, påstår inte att alla är fast i det på det sättet men väldigt många iaf. Jag har stängt ner min Facebook nu för att börja leva som vanligt igen, ska i ärlighetens namn säga att jag inte saknar sidan alls, folk söker bekräftelse och uppmärksamhet med alla sina statusar, bilder då det ska läggas upp hela tiden. Jag vet inte om det är jag som är tråkig men kan inte se nöjet av att se vad andra gör, ska äta eller vart de ska åka varje dag och minut. Facebook ger mig dålig hälsa och dålig energi, så för mig var valet enkelt efter att jag insåg det :). Försöker att umgås med vänner som förr nu istället jag, men har dock inte så många vänner i Sundsvall tyvärr. 2017 så funderar jag iallafall på att flytta till någonting bättre, jag vill finna kärleken och en stad att trivas i varje dag. Göteborg är min stad nummer 1 men se något nytt i närheten är inte fel det heller.


Nu hem och käka och spela lite gitarr, kanske träna lite också.


Ta hand om varandra och ge kärlek

Av Tobias Bergqvist - 5 december 2016 17:41

Det är svårt att glömma den kvinna jag älskar, jag köper inte att hon aldrig hör av sig mera nu för utan förklaring betyder det som sagt att hon inte är intresserad eller bryr sig. Jag tycker inte om att få löften som inte kan hållas från någon, jag blir tveksam till personer som säger en sak men gör tvärtom, där försvinner även respekten och intresset. Jag är ensam för inte många som jag har att vara med, jag har försökt att ta kontakt och visat att jag vill umgås som förr men det rinner bara ut i sanden. Sen är det svårt att umgås med personer som måste ha telefonen i knät och vara aktiv på FB och andra sociala medier hela tiden, då kan jag lika gärna sitta med min gitarr och vara ensam. En skrämmande tanke är den att jag tappat bort mig själv litegrann, jag vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå eller vem jag är. Men det är ingen fara för att jag vet att det kommer ge med sig bara jag fokuserar på livet utan fb. Jag passar helt enkelt inte in i den värld där man har fb, jag är nog för skör och speciell i själ och tanke och blir missförståd hela tiden som en negativ person med offerkoftan på. Det tycker jag är tröttsamt och onödigt så tar beslutet att må bra istället. Vintern är annars en jobbig tid på året för mig, det är mörkt och ger minnen från den tid som inte längre finns.Ha det bra allihopa och ta det lugnt

Av Tobias Bergqvist - 2 december 2016 18:13

Du är mina vingar när jag faller
Du är ljuset när mörker råder
Du är rösten när gråten faller
Du är det vackraste och jag vill ha dig
Jag älskar dig men kanske har jag vaknat för sent
Men någonstans så tror jag att du älskar mig med.

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ berkka med Blogkeen
Följ berkka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se