Senaste inläggen

Av Tobias Bergqvist - 14 januari 2017 01:53

Väggarna är kala och livlösa
Mörkret och kylan är det som styr mig
Orkeslösheten gör att jag sover
Jag blundar och faller mot ljuset i mörkret
Jag brinner och du ler
Någon kväver ett skrik som vill ut
Instängd utan makt
Himlen stannar, om jag faller för dig
Döden är min vän, livet är rädslan
Himlen stannar i mitt sista skrik
Var det jag? Var det du?
Allt blir rött, allt blir svart
Dagar passerar men tiden står still
Skärselden bränner inte min hud
Alla lögner i månens sken
Obotlig kärlek så bekant
Kärlek är sorg, kärlek är ett spel
Var stark, bli hel och håll ut, för du ska ändå dö utan titel en dag
Ingen tackar dig när allt är över
Din historia blir bara tomma blad


Det är så du dör, det är så du dör!!!ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 9 januari 2017 18:16

Min lilla ros, utan dig är jag död
Min längtan efter din kärlek gör mig ont
Du finns i mina tankar dag som natt
Allt jag vill är att vara din kärlek
Jag satsade allt men förlorade stort
Ditt skratt är det ljuvaste att höra
Din blick får min jord att snurra
Dina söta händer får mig alltid varm
Dina läppar är underbara att kyssa
Jag är som en skugga utan kontur
Att leva ska inte kännas så här
Du är det vackraste som finns på jorden
Någon annan får din kärlek så mjuk
Därför måste jag fara och lämna allt
Allt påminner om dig, det skär i hjärta och själ
Vem kan torka mina tårar i nattens tysta rum.
Jag far, reser min väg för jag måste
Olycklig kärlek är kall och mörk
Mina krafter och min glädje är slut.

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 1 januari 2017 23:15

Första dagen på det nya året och jag sitter här och funderar över vad som är fel med många i denna stad, det är precis som att när jag säger hej och söker vänskap så blir personerna livrädda och blockar mig eller bara ignorerar. Det sitter kvar i deras tänk att bara för att jag inte var som alla andra i skolan och malde på med negativa statusar efter mående genom livet, så ska det vara så hela tiden. Jag är inte den som inte fattar hur det varit men för det så slutar jag inte försöka få vänner. Alla de som ignorerar mig är helt enkelt fega och rädda för vad alla andra ska säga, deras fasad om att vara så fin i kanten raseras ju om man är vän med mig, om du har en historia med mig inblandad från början. Men jag kan ju säga som så här att ni är inte bättre eller finare än mig, ser jag er på stan så kommer jag titta bort också och låtsas att ni inte finns, sen kan ni ju skriva och fråga varför jag inte hälsade på er. Att bo i samma stad om er undanbedes jag så kommer att röra på mig faktiskt, ni kan alla sitta i eran fina drömvärld av vänner och partners som ni har, umgås gärna med varandra ni som gick i samma skola som mig med, prata om mig och säg hur fel jag var och alltid är. Komma med att min partner tycker det är så obekvämt om vi är vänner osv, Hallå jag tänker inte försöka ta er ifrån era käraste. De få vänner på min FB sida är dom jag respekterar, ni andra är bara skit som får världen att vara falsk. Tyvärr finns det för många av er sort i världen. Ni som gjorden en förlust, för jag är en jävligt bra vän som kan gråta över spilld mjölk ibland för så är livet, men sämre människans det, NEJ. Jag vill aldrig mer se er heller
Ha ett bra 2017 nu och ta ingen skit!!!

Av Tobias Bergqvist - 30 december 2016 18:47

Du tog mitt liv, du dödade mitt inre med ditt beteende. Du skulle ha sagt som det var istället för att bara ignorera och ge falska förhoppningar hela tiden. Men nu vet jag ju iof hur det känns att älska någon av hela sitt hjärta och få en dolk rakt igenom hjärtat, trodde faktiskt att jag skulle ta död på mig själv för att slippa smärtan men det gjorde jag inte, jag har mött en person som pratat mig någorlunda hel igen. Jag ska ju flytta snart och glömma att du en gång fanns, den typ av kille du vill ha är inte jag för jag slår inte kvinnor eller knarkar. Karman slog tillbaka mot mig för det hjärtat jag krossade på samma sätt. Men mitt nya liv 2017 börjar snart, ska inte dricka alkohol ens vid speciella tillfällen. Synd att du var som du var för mycket kärlek hade jag haft att ge dig, men den kärleken får någon annan kvinna i framtiden. Jag glömmer aldrig behandlingen och kanske aldrig förlåter den heller, men att du inte vart kär i mig kan jag inte skylla på dig iaf, för sådant är livet ibland. Har bytt nummer för att inte skicka massa meningslösa sms utan ett svar. Snart är du ute ur mina tankar och det ska bli skönt.


Jag hoppas alltid att du får det bra men nu lämnar jag dig officiellt för alltid.


Ha ett bra nyår alla läsare

Av Tobias Bergqvist - 28 december 2016 13:44

När jag dör ringer inga klockor och kyrkan blir tom. Sedan bränns beviset på att jag en gång existerat och askan sprids någonstans nära älven från den plats där mina rötter tog sin början. Det är inte enklare än så helt enkelt, men jag har mycket att uträtta först så åren kommer att gå fort. Jag ska leva livet och ta vara på varje dag, den dagen som den sista striden mot demonen i mig tar sin början är jag stark och har upplevt allt jag halkat efter med, sedan dräper jag all ondska som världen skådat och blir min egna hjälte. Jag föddes ur askan från ett blixtnedslag så jag ser mig som min egen far och mor. Det är säkert häftigt att ha sinnesro och vara accepterad och älskad för den man är, Jag är det nog med fast jag inte ser det. Jag är nog mer son till satan än till vanliga människor men med skillnad att jag har godhet i mig till dom jag anser förtjänar den.


Sprid kärlek runt omkring er älskade följare, utan er är jag inget och jag avgudar er alla.

Av Tobias Bergqvist - 27 december 2016 11:10

Jag har bett om hjälp, jag har sagt hur mycket jag hatar denna stad och vill bort från den, men jag uppfyller väl inte politikernas krav och kriterier. Jag är min egna värsta fiende här och har gått under jorden för så många, jag väljer vilka jag vill umgås och visa att jag lever inför. Här lägger jag mig i soffan och ger upp allt, det är vad kroppen vill så länge jag andas samma luft som staden sänder ut. Det är inte så konstigt att min kropp känns sjuk heller. Jag är ingen nolla eller förlorare men jag känner mig som en sådan ibland. Jag har inget självförakt eller är farlig på något sätt. Jag har börjat om mitt liv ochans jag vet vilka som är med och vilka som inte är med mig. Ge mörkret en chans men låt det inte förgöra dig.Resan fortsätter

Av Tobias Bergqvist - 23 december 2016 12:43

Imorgon är det julafton och jag skiter ganska hårt i det för julen är inget att fira. Jag jobbar och har inget liv alls, allt handlar om att arbeta i Sverige. Ibland får jag så lite lön att det inte täcker hyran ens, sådana gånger som allt blir så tydligt hur mycket livet suger och inget är värt. Jag personligen blev inte en vanlig människa som faller in i ramarna av vad som förväntas av en man som individ. Jag är inte högutbildad, har inte en sambo och barn, har inget högavlönat arbete eller mängder med vänner men jag är jag. Jag bor i den stad som jag kallar helvetet på jorden och den kampen om att förflytta mig till en vackrare plats är jag väldigt mån om att förverkliga. Jag skiter fullt i vad andra tycker och tänker om mig och mina beslut, det är deras huvudvärk. Spelar ingen roll åt vilket håll som jag tittar för allt här är fult och grått och trist, det vackraste här är jag och kvinnan som krossade mitt hjärta totalt. Jag ska inte se bakåt utan blicka framåt och njuta av vad 2017 har att erbjuda mig, för går allting åt helvete så finns det en kista för mig, för jag är inte rädd för döden utan livet. Hur sjutton ska jag göra för att få människor nöjda? Det verkar inte räcka med att vara sig själv, se till att njuta av denna högtid ni som gillar den.Ta hand om varandra och låt alkoholen vara under denna tid.


Puss och Kram till er alla
Hörs Hej!!!!Av Tobias Bergqvist - 18 december 2016 21:41

Regnet faller och jag funderar. Jag har till 70% av mitt liv blivit dissad av kvinnor och även killar i vän aspekt, det har satt sina spår genom livet och det har påverkat mig till att ha agerat likadant ett antal gånger. Tänk att saker som man utsätts för i skolan hänger med ända in till vuxenlivet om man inte hinner komma på att raset går att hindra, med hjälp att bearbeta på olika sätt om du fastnat på vägen. Jag har en del att be om ursäkt för absolut men i sanningens namn så är jag jävligt trött på att be om ursäkt, jag lär mig att försöka göra om och göra rätt nu och det räcker tycker jag. Jag har så lite vänner att umgås med så behöver knappt en hand för att räkna dom men nu är jag på jakt efter mer människor att bli vän med. Det är så skönt att ha en vän att anförtro sig till när ångesten tränger sig på, en sådan där vän som accepterar det och inte kommer med kommentarer som att rycka upp sig bara, för det är den värsta replik jag vet. Ibland känns det som att folk är rädda för mig på grund av den psykiska ohälsan som styr en den av mig, det är irriterande och tröttsamt.


Jag tar lärdom av tidigare misstag och ser framåt. Mitt liv är för kort för bråk och trams, ta mig för den jag är eller umgås med de finare människorna som ni själva anser er vara.


Till er kvinnor som jag råkat såra genom livet så säger jag förlåt och att det inte ska hända igen, jag är mogen och ärlig mot mig själv nu!!!


Lev livet alla läsare därute och ta ingen skit och acceptera er för dom ni är :). Ingen är vackrare än ni själva.

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ berkka med Blogkeen
Följ berkka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se