Senaste inläggen

Av Tobias Bergqvist - Fredag 9 mars 01:36

Se på mig nu
mitt i livet och klockan är sju
jag var en ensam och rotlös själ
trodde inte på framtid eller drömmar
såg spegelbilden av en sorgsen man

Onda blickar och hårda ord
gott mötte ont i en sliten korridor
nävar mot hud och elaka hot
hur kan det få gå så fel?

Du är aldrig ensam för jag finns här
öppnar du upp dig så lyssnar jag
för jag kan och vill förstå just dig
ingen får trycka ner dig för att du är du
låt tårar falla i extas innan du tar nya tag


ANNONS
Av Tobias Bergqvist - Söndag 18 feb 05:05

Jodå jag har otur med mycket, tekniska prylar framförallt, sedan följer resten med i ett led för att göra mig irriterad. Jag vill inte ha mer snö nu heller för att jag tycker att det räcker nu, den snö som faller och redan ligger på marken ställer bara till med problem. Jag blir mörkrädd över hur vissa människor verkligen fungerar, de är verkligen som plåster och låter inte någon vara ifred trots att man ber om det. Vad är det som är fel med sådana personer egentligen undrar jag? Mår dom dåligt i sig själva och måste hävda sig mot andra? Finns det noll acceptans mot att inte vilja säga vad man gör och är var 5:e minut? Plåsterstilen är bara till för att jävlas med andra för att må bra själv.


Så jag säger att det räcker nu, skaffa ett liv och var normal!!!

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - Tisdag 30 jan 21:19

Om det är något som jag stör mig på så är det när människor inte kan glömma och gå vidare utan att ha som mål att försöka sabotera andras lycka, det är sådant där psykopatbeteende. Njuter man av det och lever för det så mår man inte riktigt bra i sig själv och vad ska man egentligen säga till sådana människor? De lyssnar och förstår inte ändå. Ett enkelt ord som sluta vara ett plåster på mig nu för jag har hittat någon ska aldrig vara svårt att acceptera eller förstå. Jag kommer aldrig respektera dessa människor med sina onda avsikter.


Ni kan inte splittra på mig och min tjej hur mycket ni än försöker och kommer att försöka för jag älskar henne och hon älskar mig

Av Tobias Bergqvist - Lördag 6 jan 05:17

Jag såg blåljusen och förstod att det måste vara en olycka längre fram, efter att jag kommit upp för backen så ser jag den långa kön och får panik, jag kör 70 km/h men inser ju att det kommer bli svårt att hinna bromsa bilen innan den smäller rakt in i lastbilen framför, jag tänker bara att mormor här kommer jag till er. Men duktig som jag är så får jag stopp på bilen metern bakom lastbilen :). Åkte in i mitträcket med bilen men snön räddade mig där och sänkte även farten lite, bilen är lite nött men går att köra som vanligt. Det ska vara Volvo :).


Nu jobbar jag sista timmarna av detta nattpass.

Av Tobias Bergqvist - Onsdag 3 jan 01:29

Det jag ser i dig
är något som jag alltid saknat i mig
en levnadsglädje så enkel och så ung
timmarna går lika snabbt som alla år
dig ska jag ta efter för du är min idol
som en fågel glidflyger jag in mot nya mål
Inga hinder, Inga individer kan stoppa det vi kommer få
en kärlek starkare än pansarplåt

Av Tobias Bergqvist - 13 december 2017 17:14

Jag tänker ofta på döden, jag funderar på hur det ser ut efter mitt sista andetag. Jag undrar om det bara blir mörkt, tyst och kallt eller om det blir till att leva om på nytt med dom kära som jag förlorat under åren, jag tror faktiskt att det kommer vara som det sistnämnda. Livet efter döden tror jag innebär att leva om på nytt men att det är ständig vila utan att ha  krav på sig att arbeta, kanske blir du grindvakt och välkomnar nyanlända in i himmelriket om du vill. Det är väldigt svårt för mig att komma in i andra människors bubblor, jag behöver vänner precis som många andra men det är få som släpper in mig och ger mig chansen, så har det alltid varit och kommer nog alltid vara. Ibland känner jag en stark längtan efter att dö just för att få veta svaret på min undran, jag är inte rädd för döden och lever ensam genom livet ändå så för mig skulle det inte spela någon roll. Det dummaste jag någonsin gjort är att jag flyttade till Sundsvall, det är en kall stad som får mig att må illa varje dag, förhoppningsvis så kan jag flytta härifrån nästa år, jag har ju arbete här men hoppas på att finna ett annat arbete neröver. Men hjälp är svårt att få i Sverige när man har just dessa problem för då får du ju klara dig själv, vi har för mycket inkompetens hos alla myndigheter och politiker tråkigt nog och jag har gett upp hoppet om en bättring där. Det har gått ganska bra för mig ändå för att jag börjar få kontroll på min psykiska ohälsa och vänt ryggen till alla människor som missförstått mig och inte accepterat mig för den jag är. De får leva i sina fina kretsar och låtsas vara i societeten bara för att dom har mycket vänner och egna familjer. Dags att göra mig klar för arbete nu så ha det bra alla följare

Av Tobias Bergqvist - 10 december 2017 12:09

Jag har vänt dom som inte accepterar mig ryggen i denna håla, Jag har lagt alla personer jag mött med negativ utgång åt sidan och minns er knappt, det är jäkligt skönt att veta att det inte är jag som är felet utan ni. Det är ni som inte klarar av en individ som mig i era fina liv för tänk om någon skulle veta det då, ja då vore ni nog utstötta själva från den högre hierarkin. Allting är så löjligt, skrattar varje gång som det kommer att jag är fel.

Av Tobias Bergqvist - 22 november 2017 13:02

Jag har alltid hatat vintern på grund av all snö som jag tycker ligger ivägen och för mörkret, men på senare tid så har jag börjat se charmen med vintern. Det knarrar under fötterna på promenader och snön ligger som ett täcke på träden och ger bilden av att vara som tagen från en tavla, nu firar jag inte jul på det sättet som verkar vara mysigt och underbart men visst ska jag njuta denna jul och ta semester från ångesten en stund. När jag promenerar så tänker jag väldigt fritt och frågor som jag har kan jag själv besvara på ett sätt som verkar rimligt tills motsatsen är bevisad. Vad är det egentligen som gör att vi är så självupptagna i livet att släkt och vänner prioriteras bort allt för ofta, dagens moderna mobiler har gjort människan beroende av sociala medier i jakten på bekräftelse varje dag och minut, det ska läggas upp bilder och skrivas statusar så ofta att inget annat hinns med och sitter vi med vänner på restaurang eller hemma så nog är telefonen med på bordet, annat är inte tillåtet och ger aggressioner. Jag brukar ta långa timeouter från sociala medier för att det är så skönt att egna tid till saker som jag tycker är viktigt och verkligen ger mig något. Att nudda detta ämne gör många upprörda men så är det ju med alla beroenden, när sanningen kommer nära så måste man attackera tillbaka istället för att erkänna, jag erkände för mig själv att jag höll på att bli beroende av sociala medier och gjorde något åt det, för jag behöver bara bekräftelse från mig själv i allt jag gör eftersom jag inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig. Ta nu hand om varandra och möts fysiskt och lägg undan mobilerna för stunden, det dör ingen av!!!

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ berkka med Blogkeen
Följ berkka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se