Senaste inläggen

Av Tobias Bergqvist - 7 oktober 2015 08:37

Nu börjar hösten närma sig igen och det är väl bra för alla som gillar den. Jag tycker inte om mörkret och ensamheten, det blir så tydligt hur misslyckat livet ändå är. Man saknar ju en kvinna att krypa ner i soffan tillsammans med, tända lite ljus och bara mysa. Men arbete och en kvinna är det som jag alltid kommer misslyckas med att finna. Tittade ut genom fönstret igår och såg på när löven föll ner mot marken, det är vackra färger på hösten med alla löv och träd som får snön på sina grenar, det är ju positivt änna. Jag försöker skriva några nya texter men det går bara inte, tror att sorgen över att ha förlorat chansen med min drömkvinna är anledningen.

Ska fortsätta sova nu så man slipper tänka för mkt.


Hörs hej!!!

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 21 september 2015 00:11

Så sent och jag undrar
Om du ligger här och tänker precis som jag
Väggarna är kala och rummet är tomt
Jag tänker på dig hela dagarna långa
Jag ringer sköterskan, jag känner mig så ensam och grå
Kärlek kan göra ont och förtära
Kärlek kan få dig att flyga av lycka
Det här blir sista försöket, sedan ger jag mig av hemåt mot kusten
Livet går alltid vidare efter ett nederlag
Man lever och man lär sig
Du lamslog mitt hjärta som jag trodde var borta
Du och jag har olika historier, men endå känns vi ganska lika
Jag vill vakna upp med dig
Snälla håll mig nära
Inte din skuld om det inte blir nått
Det sitter i vinden och marken här
Jag har bara haft huvudrollen i de trasiga kärlekshistorierna
Så vågar inte hoppas på den lyckliga varianten
Låt mig få ta hand om dig som du gör för de dina
Jag är för gammal för att vela
Jag är för gammal för att inte säga vad jag känner
Jag är inte längre rädd för svaren
Jag vet att elden kan falna där den ännu glöder.
Jag är galen i dig, så det behöver jag inte säga mera.
Men jag gör det om du det vill höra.

ANNONS
Av Tobias Bergqvist - 19 september 2015 10:50

Hur kan jag vara så jävla dum i huvudet? Varför tror jag ens på kärlek?

Ska leva mitt liv på det sätt som gynnar mig, aldrig mer ska jag tro på någon. Aldrig mer ska jag umgås med de som inte är äkta, hur många gånger har man inte fått stå på sidan när de andra umgås med varandra, utan en tanke på att fundera på att ringa till mig från dom.

Jag må vara annorlunda, men jag är faktiskt en människa med känslor jag med.

Av Tobias Bergqvist - 19 september 2015 00:44

Livet är en gåta
Du är gåtans svar
kom till mig nu, om så bara för en kort sekund
kom och fyll mitt liv med glöden från din eld
innan du ger dig av, innan du försvinner bort från mig

Jag springer hem
jag är jagad av amor
jag ser mig inte om
tänk om jag kände dina andetag
när jag vaknar upp i ett sovrum styrt av tystnad

Jag vill känna hoppet
Jag vill känna hjärtan slå
Jag vill bli förälskad
Du är överallt förutom i min famn
Snälla kom hem nu

Av Tobias Bergqvist - 14 september 2015 10:39

Timmen är slagen
Natten har passerat
En ny dag utan ångesten
Besten är kedjad i väggen
I min djupaste håla

Man vet aldrig när han slår till
kan det va när ett löfte formas till ord?
för ett löfte är ingenting och ha
då blir det bara brustna band

Åren bara går, man cirkulerar runt
man försöker lära sig att aldrig lita på ord
man tar dagarna och åren som de kommer
man blir äldre men även klokare i tanken
jag är som en flyttfågel
varje gång ett löfte kommer

Av Tobias Bergqvist - 13 september 2015 01:04

Så är man ju där igen då, i frustrationens vaggande hörn. Jag har kört fast ännu en gång med de mål som finns inom mig, vad gäller kärleken så kan jag inte komma så mycket längre på egen hand. Jag är uppbyggd på det sättet att får jag inte något gensvar efter ett tag så svalnar mitt intresse av att försöka vinna någons hjärta, sen att känslorna sitter där som sitter ändå är inte så mycket att göra något åt. Efter att ha varit på min väns begravning i Torsdags så räknade jag ut att det var min tredje begravning detta år, det var rätt overkligt att inse att han var borta också. Jag börjar bli härdad för sorg och smärta känns det som, men jag kan likväl gråta till en film som slutar lyckligt eller sorgligt och känna en saknad efter någonting. Jag har fått ett annat sätt att tänka på livet nu, allt gammalt groll som man inte kan göra någonting åt är lämnat i det förgångna, nu finns det bara här och nu. Jag börjar bli för gammal för det här med att vela och vänta på svar överallt, jag har alltid en plan b när det gäller arbetssökande eftersom jag vet hur segt det kan gå, sedan har jag funderat på vilka personer som verkligen finns för mig och som låter mig vara den jag är. Vissa svek tar mer illa än andra, vissa lögner tar mer illa än andra och jag vet exakt vilka personer jag litar på, vilka personer som jag lyssnar på därför att jag fortfarande har respekten kvar för dom. Det är mindre antal av de personerna för tillfället men det kommer vända sedan. Jag har den attityden nu att visar man sig vara falsk från början så har man inget att hämta hos mig sedan heller, det går inte att leka med mina känslor och bara tro att jag inte blir sårad, jag är en människa jag med även om många verkar glömma bort det ibland. Har jag själv svikit någon så tar jag automatiskt bort mig själv från dennes liv, då är jag inte förtjänt av vänskapen och respekten från den personen. Jag tycker överlag att det är alldeles för mycket bråk och negativ energi hos många människor, så att det glöms bort att man ska älska varandra och ge positiv energi istället. Ibland blir det bara så att åsikterna är så olika att det blir tjafs och bråk och det är bara bra, för sedan kan man dra ett streck över det hela. Det är det där småtjafsandet hela tiden som gör att förhållanden eller vänskap blir förstörda.


Dags att sova för mig nu, vi hörs säkert igen då jag måste lätta på lite tankar haha.

Älska varandra mera och bråka mindre, är det svårt med självkontrollen så finns det faktiskt hjälp att få :-).

Undrar hur Lina ser ut jag, hon skrev en fin sak till mig förra året om jag nu inte minns helt fel, har inte kunnat tacka för det :-(


Godnatt alla

Av Tobias Bergqvist - 8 september 2015 22:08

Nu när jag sitter här i soffan och ser Sverige gå mot ännu en förlust, så känner jag ändå att min ångest sänks på grund av att jag verkligen är förälskad på det sätt som gör omgivningen vacker, mitt i det ointressanta och mörka liv som jag annars brukar leva. Jag försöker verkligen visa denna kvinna mitt sanna jag och visa att det är allvar från min sida, den här förälskelsen kommer aldrig ta slut på grund av att den är så äkta, den känns verkligen på djupet. Jag vet hur jag kommer må om det inte blir så att kärlekens pilar når mig, jag kommer bli förkrossad och resa mig igen men aldrig öppna upp hjärtat en gång till. Det var så länge sedan jag log med hela kroppen, bara tanken på henne gör mig alldeles het. Det här med att gå för fort fram i hur man känner kan skrämma i väg vem som helst egentligen, men har aldrig riktigt varit nära ett förhållande och jag säger alltid direkt hur jag känner, det blir så mycket enklare att bygga vidare på varandra då eller glömma och gå åt ett annat håll. Jag vet att hon har sitt liv med sina barn och alltid kommer lägga dom i första rummet, det gör mig ingenting därför att jag vill inte vara nummer 1 före dem. Jag vill bara vara en del av familjen, stötta och älska henne och finnas till hands för dom allihopa i svåra och roliga stunder. Jag har varit jävligt omogen och trasig tidigare i mitt liv, har känt frustrationen över att vara utanför samhället, men den härliga energi som hon ger mig varje gång som jag får se henne eller höra hennes röst, gör att jag får så mycket lättare för att ta fram min vinnarskalle. Jag kommer inte ge mig förens jag har ett arbete i hamn nu, konstigt hur en person kan få en att växa och mogna på bara ett par månader, det jag ser bakåt ger mig lärdom i hur man inte ska göra i alla livets situationer. De senaste åren har jag fått sorg genom bortgångar, det var personer som alltid betytt allt för mig som gick bort, trodde aldrig att jag skulle resa mig från det. Men seg som jag är så reser jag mig alltid. Det finns så mycket kärlek hos dig till alla människor och jag vill ge dig dubbel kärlek tillbaka, för jag vet att jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.


Kanske får jag gå hand i hand med dig genom livet.


Låt kärleken segra hos er alla, stanna upp i det ni har och känn efter om det känns rätt och om det fattas någonting. Gör det de så måste ni finna rätta vägen!!!

Av Tobias Bergqvist - 6 september 2015 19:32

Idag har jag en sådan där dag då mitt huvud snurrar och benen är svaga, känner även av lite ömhet i bröstet. Jag börjar även känna av knäskålen och dess problem, så måste köra övningarna jag fått för det. Försöker tänka ut vad som kan vara fel med kroppen egentligen, för läkare går jag inte till något mer, jag litar inte på dom heller. Men kanske kroppen börjar ta slut nu efter alla år med antidepressiva mediciner, det är ju trots allt ett gift det med. Det är jävligt frustrerande när man bara måste ligga i soffan och vila för att huvudet snurrar, jag vill jobba och göra det jag brinner för. Att få ett riktigt arbete är iof inget som jag tror på längre efter alla år av försök. Jag ska gå all in och verkligen försöka fånga kvinnan som jag känner stark för med, det känns som jag vill bli gammal med henne och det var de längesedan som jag kände, så där kopplar jag på charmen

Presentation


Hej Tobias heter jag, är 30 år och jag bloggar om livet som deprimerad och lite annat.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ berkka med Blogkeen
Följ berkka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se